Om os

En uro i kroppen blev til butikken Day-Dreamer

Min kæreste og jeg kører en lun septemberdag ud i det blå, vi tøffer stille og roligt derud af – og gør et par stop undervejs, vi ender et sted hvor vi lige ville benytte lejligheden til at nyde en is i de smukke omgivelser og nyde det dejlige vejr. Det blev vores sidste stop da vi nemlig opdager en lille gårdbutik, hvor små erhvervsdrivende kan udstille deres produkter. Vi snuser lidt omkring og opdager bl.a. en lækker økologisk hudplejeserie, Gin og nogen fine unika møbler der er lavet af gamle vintønder.

Jeg snupper en brochure på de 3 virksomheder og på vejen hjem kunne jeg mærke en varme brede sig igennem kroppen en uro af fyrværkeri strømmede igennem kroppen. Noget stort var på vej…

Dagene efter går jeg lidt rundt om mig selv, min hjerne slog kolbøtter som popcorn der er ved at blive poppet.

Jeg fortæller min kæreste om en idé til en butik jeg længe havde drømt om, men måske var for stor en mundfuld at kaste sig ud i som 46-årige. Uden at tøve sagde han blot lad os forfølge din drøm og se hvad der sker. Blev overrasket og glad. Vi fik istandsat møder med de 3 virksomheder og sidenhen har vi sammen været på en rejse som jeg nok vil beskrive som en stor rutschebane med op og nedture mange nætter uden søvn, tåre og frustration. 

Med god støtte og en massiv opbakning åbnede vi dørene 1 december til en drøm der blev til virkelighed. Butikken Day-Dreamer var skabt.

6 måneder senere er butikken i rivende udvikling flere leverandører er kommet til der har været afholdt lidt hyggelige events og et ishus er ved at tage form.

Fra drøm til virkelighed

Det har været en hård men spændende og lærerig rejse en rejse som slet ikke er slut endnu.

En af mine gode veninder har i mange år sagt at jeg skulle se at komme i gang med det jeg elsker.

Min lidenskab inde for interiør og indretning går helt tilbage til 90’erne hvor jeg en del år arbejdede hos Bahne i Odense. Egentlig er jeg udlært i Vero Moda også i Odense.

Kundeudtalelser

Helt klart et besøg værd i denne fantastiske butik. Man kommer helt sikkert tilbage. Så Hyggeligt!

Gitte-Pia Dedenroth

Anbefaler både butik og øl! Jeg har besøgt Møns Bryggeri og det er rigtig godt bryg!

Nils Ohms

Meget hyggelig butik med en masse spændende ting og sager. Bestemt et besøg værd.

Mariann Plummer

Har du spørgsmål til
nogle af vores produkter?