Håndlavede unika krukker til
haven eller terrassen

Flotte havekrukker til haven

Drømmer du om noget ganske særligt til at pryde din have sammen med de smukke blomster?

Day Dreamer

Drømmer du om noget ganske særligt til at pryde din have sammen med de smukke blomster?

Noget der matcher netop din stil? Noget som ingen andre har?


Så kom forbi vores fysiske butik og lad dig fordybe i et væld af smukke designerkrukker.

Alle vores krukker er håndlavede og hver og én er helt unik. Derfor sælges de heller ikke her på webshoppen, da det kræver lidt tid at gå rundt og finde den eller de helt rigtige.


Krukkerne er, ud over at være helt enestående, også af en så høj kvalitet, pga. den særlige brænding, at de kan holde en hel livstid – også i frostvejr.

Unikt design

Alle vores krukker er unika – deres kendetegn er de smukke farver, forskellige former og den smukke finish. Den opalgrønne farve skiller sig i den grad ud med sit smukke farvespil, som skaber ro og harmoni.

Krukkerne laves i tæt samarbejde mellem dygtige designere og keramikere, og håndglasseringen gør at hver krukke har sit eget særpræg.
Nogle krukker kommer også ud af ovnen med en bobbel i glasuren, “skønhedspletter” el.lign. – det er netop charmen med håndlavet kunst, at naturens elementer i samspil giver unikke resultater.

Krukkerne leveres frit inden for 20 km afstand. Ved længere transport pålægges forsendelse på kr. 350.- alt efter destination.

Kig forbi eller book en tid på   61684720

Plantetip

Når krukkerne plantes til er det vigtigt at derkommes legakugler i bunden. Bland evt. lidt legakugler sammen med jorden, så vandet i vinterperioden kan komme ud. Pas på jeres krukker og i har dem for livet.

“Håndlavede unika krukker til
haven eller terrassen.”

Et gammelt håndværk.

Krukkerne bliver til i Vietnams Mekong Delta, hvor de støbes i forme, håndglaseres og brændes i en ”Dragon Kiln” efter det ældgamle håndværks principper. En “Dragon Kiln” er en 8 meter dyb ovn, som bygges op af ca. 15 brændkamre. Krukkerne placeres forsigtigt på et podie bagest i ovnen. Når kamrene er fyldt lukkes de til, og den første ovn antændes med træ som brændsel. Det ene kammer antænder således det næste.

Denne brændingsmetode gør at temperaturen kommer helt op på 1.000-1.200 grader, hvilket gør krukkerne holdbare og frostsikre, samtidig med at den gradvise varmeudvikling betyder en meget smuk farveudvikling i glasurerne med dybde og sjæl.

VW Folkevogn

En hyggelig historie…

Min fine bobbel årgang 1955 har været længe undervejs. Fandt den for knap 7 år siden langt oppe i sverige. Gennem tiden er den blevet restaureret men har igennem en længere periode  stået stille hen og nu fortjener den at blive færdig. Synes det kunne være enormt hyggeligt at dele denne sjove oplevelse med andre.

Tænkte hvorfor ikke leje den ud med mig som chauffør i 50’er tøj…smilte bredt ved tanken og tænkte det ville andre nok også gøre.

På baggrund af det, lejes den ud med chauffør til brylupper, konfirmationer eller blot til sjove, hyggelige Kæreste/familie billeder.  Alt behøver ikke at være så traditionel – her er muligheden for at få nogen anderledes billeder og ikke mindst en hyggelig oplevelse.

Udlejning: Bryllup, Galla, konfirmtion. Sjove familiebilleder.

Har du spørgsmål til
nogle af vores produkter?